torstai 19. huhtikuuta 2012

Uusi riippuvuus: kirpputorit

Kävin tänään taas kirpputorilla! Oon ihan koukussa. Meidän naapurissa melkein on tollanen kiva Oliverin kirppis. Siellä on usein hyvää sisustustavaraa myynnissä ja kohtuu hinnoinkin yleensä, poikkeuksiakin on.

Tällä kyseisellä kirppiksellä on vissiin joku sopimus jonkun sisustuskaupan kanssa, koska siellä on kirppiksen omistajan puolesta paljon sisustustavaraa, kallista sellaista. Niitä yleensä tulee vain kuolailtua ja ostokset teen perinteisen kirppiksen puolella, koska paljon halvemmaksi tulee. Hyvä puoli siinä, että kirppis myy niitä kalliita sisustusjuttuja on se, että sinne usein eksyy sisustuksesta kiinnostuneita myyjiä ja minä voin sitten hamstrata heidän hyllyt tyhjiksi.. ;)

Ostin pari paitaa, halpoja koruja (korutarvikkeiksi), nappeja, rottinkikorin ja Indiskan astioita. Mmm, Indiskan astioita. Olin hyvin tyytyväinen tuosta viimeisestä löydöstä. Jonkin aikaa ollut hirveä Indiska ikävä. En kyseisessä kaupassa ole käynyt varmaan yli vuoteen! Aivan ihana kauppa. Tuo löydös helpotti vähän oloa. Eipä tartte lähteä Helsinkiin. :)

Noi napit on niin ihania! Varmaan pakko hakea lisää kun niitä jäi vielä... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti