sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Uusi blogi pystyyn!

Käsin tekeminen on aina ollut lähellä sydäntäni. Viimeisen vuoden aikana on tullut askarteltua, maalailtua, piirusteltua ja tehtyä kaikkea muuta käsin! Mahtava vuosi takana ja vielä mahtavammat vuodet edessä päin käsitöiden parissa!

Päätin pistää tämän käsityö-blogin pystyyn, jotta saisin tämän innokuuteni purettua jonnekin. Luomusten myyminen oli myös yksi syy blogin pystyttämiseen. Vaikka niin rakastan koruja ja kaikkea käsintehtyä, en kaikki luomuksiani pysty säilyttämään. Tilapula. :)

Kirppislöytöjä. Kaulakorusta ajattelin tehdä itse kaulakorun ja mätsäävät korvakorut. :)

.
Korupajan pauloissa
Aloitin tänä keväänä korujen tekemisen. Meillä oli koulussa (Pekka Halosen akatemia) ystävänpäivämyyjäiset ja siellä sai myydä kaikenlaista itse tehtyä. Kauan minulla oli ollut haaveena tehdä koruja itse ja silloin oli hyvä syy aloittaa uusi harrastus. Sain myyjäisissä myytyä kaksi kaulakorua, kolmet korvakorut ja neljä magneettia. Enemmän meni rahaa tarvikkeisiin kun mitä sain käteen myyjäisten jälkeen.. Mutta jäipä niitä tarvikkeita sen verran yli, että harrastuksen jatkaminen oli looginen vaihtoehto. Sainpa yhden korutilauksenkin muutama päivä myyjäisten jälkeen. :)

Löysin askartelukaapin pohjalta cernit massoja ja innostuin eilen tekemään koruja siitä. Innostuin massasta aikas paljon, joten myyntiin tulee varmasti paljon massasta tehtyjä koruja ja magneetteja!

Saapi nähdä kuinka laajaksi tämä blogi leviää, mutta näin aluksi aihepiireinä on korut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti