sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Sinelli ja femmatori shoppailua

Juuri kun ajattelin alkaa säästellä rahaa, niin tottakai äitini laittoi minulle tekstiviestiä, että Sinellissä on alennusmyynnit. Kaikki tuotteet -20% ja alennuksia jopa -80% asti. Olihan se pakko eilen sitten käydä Variston Sinellissä vähän tarvike ostoksilla.

Kori täyttyi helmistä, korutarvikkeista, kuviopapereista, fimo massoista ja fimo tarvikkeista. Rahaa meni luvattoman paljon.







Varmaan pakko ostaa leivontaan tuollaiset samanlaiset sydänmuotit. Samoja kun ei viitsi käyttää
leivontaan, mitä käyttää massoihin.


Femmatori


Sinellistä matka jatkui femmatorille. Virheliike. Olin kokonaan unohtanut, että sinne kirpputorille ei ole asiaa viikonloppuisin. Siellä on nimittäin aina aivan tuhottoman paljon ihmisiä! Lapset rääkyy, osa sa lapsista on eksynyt, ihmiset tunkee sinne, tänne ja tonne. Ei siis enään ikinä sinne viikonloppuna, ei ikinä!

Reissusta ei jäänyt kuitenkaan paha maku suuhun, sillä sain noin 30 eurolla aikamoisen saaliin tavaraa. Ostin koruja ja laukun, joista saan helmet korutöihin. Kukkaruukku, valkoinen kehys ja kasa lasten kirjoja tarttui myös koriin. Siis kassillinen lastenkirjoja! Lapsiahan meillä ei vielä ole, ei edes suunnitelmissa. Lastenkirjat on vaan niin mahtavia. Kuvitusten takia lähinnä niitä ostelen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti