perjantai 6. maaliskuuta 2015

Pekka Halosen akatemian ystävänpäivämyyjäiset

Minulla oli viimeiset ystävänpäivämyyjäiset koulullamme 13.2.2015. Todella haikea fiilis oli aluksi. Haluaisin osallistua kaikkiin myyjäisiin! Aina myyjäisissä on ollut lämmin tunnelma, mutta tänävuonna oli erityisen kivat myyjäiset. Myyjiä oli paljon enemmän kuin edellisinä vuosina ja tavaraa meni kaupaksi aika hyvin.

Tein myyjäisiin otus kortteja, korvakoruja ja magneetteja. Tarkoitus oli tehdä enemmänkin kaikenlaista, mutta kuten aina, luonnosvihko on täynnä ideoita, mutta vain muutaman ehtii toteuttaa. Jääpähän seuraaviin myyjäisiin jotain uutta tekemistä sitten. :)

Kolmatta kertaa tein kissa korviksia myyjäisiin. Mustat korvikset menevät paremmin kaupaksi. Tiedänkin syyn tähän. Ne vain yksinkertaisesti näyttävät paremmilta! Eikä syynä ole suoranaisesti väri, vaan materiaalin ulkonäkö. Valkoiset korvikset ovat jääneet pöydälle aina pyörimään, koska tuo valkoinen cernit massa uunissa muuttuu hieman läpikuultavaksi ja väritkin sammahtavat.

Seuraaviin myyjäisiin laitan vanhat korvikset alennukseen. Tuoreimmat tekeleet näyttävät muotoilultaankin jo paremmilta. Se on kiva huomata kehitys ihan tällaisissa pikku asioissaki. Pienet yksityiskohdat ovat tärkeitä. Olen myös vaihtanut cernit massan fimo massaan, jonka olen huomannut näyttävän uunista tulon jälkeen paljon paremmalta, mattapintaiselta.


Tässä vielä kaikki kortit ennen myyjäisiin lähtöä.


Melkoisen värikäs tuo minun puoli pöydästä.


Kisu korviksia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti